Danes je 23.4.2024

Input:

Pogoji za storitev vprašanj in odgovorov

Ali ste naročnik naših produktov?
Da Ne
Vpisati morate naročniško številko:
Strinjam se s plačilom 40 EUR + DDV, ker ne izpolnjujem pogojev za brezplačno storitev vprašanj in odgovorov.

Račun bo poslan skupaj z odgovorom.

V okviru servisa Vprašanja & Odgovori imate možnost brezplačnega zastavljanja vprašanja, ki se vsebinsko nanaša na temo naročenega produkta.

V spodnje okence na kratko vpišite dilemo, s katero se soočate. Ko bomo prejeli Vaše vprašanje, vam bomo poslali potrditveno sporočilo in poiskali primernega strokovnjaka, ki bo v najkrajšem možnem času pripravil odgovor.

Pošiljanje priponk ni mogoče.

Če bo strokovnjak ocenil, da zastavljeno vprašanje presega obseg tovrstne storitve, vam bomo ponudili možnost poglobljene individualne obravnave po ponudbi. Za več informacij pišite na individualna.obravnava@dashofer.si

Število vprašanj je omejeno in odvisno od posameznega modula in ni prenosljivo v naslednje naročniško obdobje.


Vpišite vaše vprašanje:

Potrdilo bo poslano na .

Vsebina
Naročilnica

Cena 12-mesečne naročnine znaša 16 eur mesečno.Najnovejši članki
več člankov
Najbolj brani članki
več člankov
Najbolj priljubljeni seminarji

Šola v naravi - plačila učiteljem in izračun cene

5. maj 2024, med 10.00 in 11.00 (ONLINE, preko ZOOM)

V UL 13/24 je bil objavljen nov Aneks h kolektivni pogodbi za dejavnost vzgoje in izobraževanja v Republiki Sloveniji, zato bomo na seminarju pregledali novosti glede plačil delavcem za spremstvo ali vzgojno izobraževalno delo, ki traja strnjeno dva ali več dni (tabori, bivanja v naravi, šola v naravi, strokovne ekskurzije, Erasmus izmenjave,….). Spremenjena bo še Uredba o enotni metodologiji in obrazcih za obračun in izplačilo plač v javnem sektorju. V UL št 19/24 je bil 8 .3. 2024 objavljen tudi Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o financiranju šole v naravi, zato bomo tekom seminarja pregledali spremembe, ki jih prinaša.

Več informacij >>>

DDV v javnem sektorju

20. maj 2024, med 09.00 in 12.00 (ONLINE, preko ZOOM)

Udeleženci bodo skozi predavanje pridobili splošen pregled nad sistemom DDV, se seznanili z opredelitvijo davčnih zavezancev ter nekaterimi posebnostmi, ki veljajo na področju DDV v javnem sektorju. Na podlagi konkretnih primerov iz prakse bomo odpravili marsikatero dilemo, s katero se v praksi srečujete. Prav tako bomo spoznali vlogo oseb javnega prava v sistemu DDV, vrste transakcij in kar je najpomembneje, slišali odgovore na najpogostejša vprašanja, ki se odpirajo na področju DDV v javnem sektorju.

Več informacij >>>