Danes je 8.6.2023

Input:

Pogoji za storitev vprašanj in odgovorov

Ali ste naročnik naših produktov?
Da Ne
Vpisati morate naročniško številko:
Strinjam se s plačilom 40 EUR + DDV, ker ne izpolnjujem pogojev za brezplačno storitev vprašanj in odgovorov.

Račun bo poslan skupaj z odgovorom.

V okviru servisa Vprašanja & Odgovori imate možnost brezplačnega zastavljanja vprašanja, ki se vsebinsko nanaša na temo naročenega produkta.

V spodnje okence na kratko vpišite dilemo, s katero se soočate. Ko bomo prejeli Vaše vprašanje, vam bomo poslali potrditveno sporočilo in poiskali primernega strokovnjaka, ki bo v najkrajšem možnem času pripravil odgovor.

Pošiljanje priponk ni mogoče.

Če bo strokovnjak ocenil, da zastavljeno vprašanje presega obseg tovrstne storitve, vam bomo ponudili možnost poglobljene individualne obravnave po ponudbi. Za več informacij pišite na individualna.obravnava@dashofer.si

Število vprašanj je omejeno in odvisno od posameznega modula in ni prenosljivo v naslednje naročniško obdobje.


Vpišite vaše vprašanje:

Potrdilo bo poslano na .

Vsebina
Naročilnica

Cena 12-mesečne naročnine znaša 16 eur mesečno.Najnovejši članki
več člankov
Najbolj brani članki
več člankov
Najbolj priljubljeni seminarji

Tržna dejavnost v javnih zavodih z novostmi v 2022 in delovna uspešnost

16. junij 2023, med 09.00 in 12.00 (izvedba z udeležbo ali online - preko ZOOM)

Javni zavodi so prvenstveno ustanovljeni za zagotavljanje javne službe na različnih področjih kot so izobraževanje, kultura, zdravstvo, socialno varstvo, šport,.... Tržna dejavnost pa je javnem zavodu dovoljena le pod določenimi pogoji, ki so se z letom 2022 dodatno zaostrili. Tržna dejavnost mora biti izvajana in v računovodskih izkazih izkazana transparentno in v skladu s predpisi, da se izloči tveganje prelivanja sredstev javne službe na tržno dejavnost. V kolikor javni zavod izvaja tržno dejavnost, so javni uslužbenci so lahko upravičeni do izplačila delovne uspešnosti iz naslova tržne dejavnosti.

Predavateljica: Polona Gostan.

Več informacij >>>

DDV v javnem sektorju

7. julij 2023, med 10.00 in 12.00 uro (ONLINE ali z udeležbo)

Skozi predavanje boste pridobili splošen pregled nad sistemom DDV, se seznanili z opredelitvijo davčnih zavezancev ter nekaterimi posebnostmi, ki veljajo na področju DDV v javnem sektorju. Na podlagi konkretnih primerov iz prakse bomo odpravili marsikatero dilemo, s katero se v praksi srečujete. Prav tako bomo spoznali vlogo oseb javnega prava v sistemu DDV, vrste transakcij in kar je najpomembneje, slišali odgovore na najpogostejša vprašanja, ki se odpirajo na področju DDV v javnem sektorju.

Predavateljica: mag. Aleksandra Heinzer.

Več informacij >>>